Radio Midtsjælland - Lyt til LIVE radio
 

Robin Cox er en af Danmarks dygtigste interview journalister. Hans store viden omkring nærmest alt og alle samt erfaringen med at interview store som små personer, har bragt ham vidt omkring.

Han har produceret i massevis af interviews - et udvalg af dem vil blive bragt her.

Robin er udover sin interview journalist rolle også studievært på RadioMidt Sjælland i blandt andet programmet Fredagsshowet.

Besøg vores facebook side her https://www.facebook.com/robin.cox.148

M’Ndavi er et projekt bestående af kvinde fra Polen, og en man fra Nigeria. De har lavet en ny cd, og vi har haft glæden at ha dem i studiet til en god snak og live musik. De er ude med en cd og de kan I også høre mere om. Det er første gang de medvirker i sådan et langt radiointerview i dansk radio.
Sendt: torsdag 17. maj 2018
Sendt: torsdag 17. maj 2018
Medlemmerne af Lunau og Sund er klar med deres nye cd. De har været i studiet til en snak om tilblivelsen, og så for at spille en hel del sange fra cd’en.
Sendt: torsdag 10. maj 2018
En halv time med musikalsk er der i den grad laptop til med Gummer band. Studiet var fyldt med instrumenter og der blive sunget, så solen kom frem. Gummer Band er ude med en ny cd, hvor de fortolker andres numre. Blandtandet kan I opleve en version af Nick og Js hit Hot.
Sendt: torsdag 10. maj 2018
Marianne Palm vil gøre os klogere på sund forskning
Sendt: torsdag 19. april 2018
Paul Eastman fra den engelske gruppe Coast
Sendt: torsdag 19. april 2018
Interview med Lars Seier Christensen
Lars Seier Christensen
Sendt: torsdag 1. marts 2018
Ved at benytte denne hjemmeside accepterer du samtidigt vores brug af cookies.